Helpt u mee om onze dienstverlening te blijven verbeteren?

dinsdag 20 augustus 2024

We willen de dienstverlening van onze gemeente blijven verbeteren. We zijn daarom erg benieuwd hoe u onze dienstverlening ervaart. Hoe goed wordt u door de gemeente geholpen als u bijvoorbeeld een reisdocument of vergunning moet aanvragen? Hoe ervaart u de communicatie met onze gemeente? Met uw mening kunnen wij onze dienstverlening nog beter aansluiten op uw wensen.

Hoe doet u mee?

U kunt meedoen door een vragenlijst in te vullen. Samen met onderzoeksbureau Invior is een online vragenlijst gemaakt. U kunt de vragenlijst helemaal anoniem invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10-15 minuten. U kunt de vragenlijst tot en met maandag 16 september 2024 invullen.
Scan onderstaande QR-code met de camera van uw telefoon om de vragenlijst te openen.

Lukt het niet om de QR-code te scannen? Ga dan hier naar de website van Invior. (Deze link gaat naar een andere website)

Heeft u vragen over het onderzoek?

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Invior. Invior voert het onderzoek uit in opdracht van de gemeente Beesel. Heeft u vragen over het onderzoek? Stuur dan een e-mail naar vragen@invior.nl. Of bel 085 – 486 01 10.
U kunt dit telefoonnummer op werkdagen bellen tussen 9.00 en 16.30 uur.

We hopen dat u ons wilt helpen met dit onderzoek. Door het invullen van de vragenlijst helpt u ons om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Alvast hartelijk dank voor uw hulp en tijd!

QR code van de digitale vragenlijst van het dienstverlening en communicatie onderzoek