Kermis in Beesel en Reuver

woensdag 21 augustus 2024

De kermissen in Beesel en Reuver staan weer voor de deur. In Beesel is de kermis van zaterdag 24 tot en met woensdag 28 augustus 2024. In Reuver is de kermis van zaterdag 31 augustus tot en met woensdag 4 september 2024.

Kermis Beesel

De kermis in Beesel is van zaterdag 24 tot en met woensdag 28 augustus op de markt. De kermis wordt door wethouder Linda van den Beucken officieel geopend op zaterdag om 14.00 uur en zij heeft een verrassing in petto. Op zondagmiddag 25 augustus is er weer een kindermiddag. Kinderen kunnen een gratis stempelkaart afhalen bij de Troubadour. Hiermee kunnen ze deelnemen aan diverse leuke activiteiten. Clown Tallie is ook weer aanwezig. Ook is er weer een echte portrettekenaar aanwezig die gratis portretten maakt voor jong en oud. En vanaf 17.00 uur is er een kinderdisco.

Op dinsdag 27 augustus brengt clown Desalles vanaf 15.00 uur een bezoek aan de Beeselse kermis.

Kermis Reuver

In Reuver is de kermis van zaterdag 31 augustus tot en met woensdag 4 september. De kermis is op het Raadhuisplein en een gedeelte op de Rijksweg.

Op zaterdag- en zondagmiddag is portrettekenaar Sjak Linssen ook weer in Reuver aanwezig. Hij maakt gratis portretten voor jong en oud.

Op zondag 1 september komt vanaf 14.00 uur ballonnenclown OkiDoki naar de kermis. En op woensdag 4 september 2024 is weer de jaarlijkse senioren(kien)middag in café Ronckenstein.

Prikkelarme kermis

Op woensdag 4 september is er weer een prikkelarm uurtje op de kermis in Reuver van 14.00 tot 15.00 uur. Dit betekent dat de muziek zachter staat, de lampen niet zo snel knipperen en de instaptijd wat langer is.