Uitnodiging bijeenkomst de Groene Loper: herinrichting grensgebied de Witte Stein

maandag 14 oktober 2024

De gemeente is aan de slag met het project De Groene Loper. Met het project de Groene Loper verbeteren we de toeristische en recreatieve verbinding tussen het veer en de Witte Stein. We willen deze belangrijke route meer beleefbaar en beter toegankelijk maken, zodat deze aantrekkelijker wordt voor toeristisch en recreatief gebruik.

De eerste fase van dit project is de herinrichting van de Keulseweg. Dit werk is volop in uitvoering. Nu starten we met de volgende fase: het ontwerpproces voor de herinrichting van het grensgebied de Witte Stein. Dit doen we samen met de collega’s van Brüggen. Ook in deze fase betrekken we weer stakeholders en omwonenden. Zowel uit Nederland als uit Duitsland.

Bijeenkomst

Waar moeten we volgens u aan denken bij de herinrichting van het grensgebied bij de Witte Stein? Graag gaan we hierover met u in gesprek op:

  • Datum: woensdag 30 oktober
  • Tijd: 19.00 – 21.00 uur
  • Locatie: Grescollege, Keulseweg 36, 5953 HL Reuver.

Wij informeren u tijdens deze avond over dit project, de planning en het proces. Ook halen we dan uw wensen op. Natuurlijk is er ook ruimte voor uw vragen en opmerkingen.

Aanmelden voor de bijeenkomst

Wilt u erbij zijn? Dan vragen we u om u uiterlijk 27 oktober aan te melden. Vul hiervoor het aanmeldformulier in (Deze link gaat naar een andere website). We zien u graag op woensdag op 30 oktober!

Het project "Ontwerpproces voor de herinrichting van het grensgebied de Witte Stein" wordt mogelijk gemaakt door het Interreg-programma Duitsland-Nederland en mede gefinancierd door de Europese Unie (EU) en de programmapartners.